PspEvolution

Bunch of Movies! Check Out All The Stuff Here! Old And New Movies Are Ready To Be Download!
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  

Share | 
 

 Frequently ask question.

Go down 
AuthorMessage
Joshey
Root Admin
Root Admin
avatar

Male
Number of posts : 29
Location : Singapore
Registration date : 2008-10-04

PostSubject: Frequently ask question.   Sun Oct 05, 2008 10:14 pm

1. Why can't I align my signature to the center?
Ans: Just put [*center*]Anything you want to put here[/center] without the * of course.

2. How to tell if the person is a Mod or an admin?
Ans: Look the colour or the rank name either above or below the avatar.

3. I can't find any movies that i wanted to watch/download. Where do I go to?
Ans: Request for the movie you want in Movie Request section.

4. That guy just mock me! I'll report this to the admin!
Ans: No you don't ever report this to me or the other admin. Just report to the moderator.

5. Where is my posts/threads?
Ans: Sometime your posts/threads is moved due to wrong section or maybe just been deleted because of certain reasons. Those who wants to know where is their posts, go to Profile>>>Watched Topics.

6. When/where can i apply for a staff position?
Ans: I only open this staff application when there's more members and at the right time. Stop PM-ing me about it.

7. Where can i edit my avatar, signature and etc?
Ans: You can edit it in your profile.

8. Oh no! I can't change my username! Then i have to create new one.
Ans: No you don't! Just PM me what you want your username to be change.
Back to top Go down
View user profile http://pspevolution.forumotion.com
 
Frequently ask question.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Question about Reinforce Truth
» Question on scrap dragon
» Ginkgo Question
» JK Question
» Horticultural question

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PspEvolution :: Main Section :: Rules and Regulations-
Jump to: